Baia Mare – un oraş croit pe gustul tinerilor

Baia Mare – un oraş croit pe gustul tinerilor 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Vârsta unui oraş e dat de tinerii care-l populează şi de gusturile lor în materie de petrecere a timpului liber. Din acest punct de vedere, Baia Mare poate fi considerată o urbe plină de viaţă. Serile, aici, sunt foarte animate de tinerii aflaţi în căutare de muzică bună, de distracţii copioase şi de practicarea sportului în aer liber mai ales.Centrul Vechi Baia Mare noapteaDeşi nopţile de vară miros cel mai profund a tinereţe, nici iarna nu e motiv de stat în casă. Diversitatea localurilor şi a spaţiilor de agrement de aici oferă tinerilor de orice vârstă o întreagă paletă de opţiuni în materie de petrecere a timpului liber.Patinoar Baia MareSnowboard Baia MareTraditii iarna Baia MareBoomul economic din ultimii ani a oferit unor întreprinzători ocazia să deschidă localuri cochete şi chiar uşor elitiste, unde preparatele tradiţionale, dar şi exotice se oferă la pachet cu muzica live sau cu înotul în piscină, sau cu o saună turcească, sau cu skateboardingul ş.a.m.d. Asta şi datorită reliefului natural ce înconjoară municipiul, dar şi investiţiilor în localuri multifuncţionale (spa, bazin de înot, casino, cinema, karaoke, restaurant, club, shopping, săli de fitness şi aerobic etc.).Bazin inot Baia MareArta Baia MareSfantul valentin Baia MareDe la pescuitul pe Barajul Strâmtori Firiza, până la escaladarea dealului Piatra Virgină; de la patinatul în Centrul Vechi al oraşului, pe timp de iarnă, şi până la practicarea ciclismului pe drumurile lungi şi întortocheate din zonă; de la dansatul şi cântatul de karaoke în cluburi şi până la răsfăţul simplu de a sta cu o bere rece în mână – Baia Mare oferă tinerilor o mulţime de opţiuni de relaxare, indiferent de gust, vârstă sau pasiuni.Baia Mare noaptea lampioaneCiclism Baia MareTurnul Macelarilor Baia MareTeatru stradal Team for Youth Baia MareDans Baia MareMotociclete Baia MareSursa fotografiilor folosite in galerie, aici.

 

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
  • RSS
This entry was posted in De vazut in Maramures, Poze din Maramures and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comentarii, pareri, sugestii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>